Angry Birds torta Bendegúz 8. szülinapjára / Angry Birds Cake

Kicsi fiam 8 éves lett. Hatalmas lendülettel készültünk a bulira, első ízben szerveztünk igazi gyerekzsúrt, ahová meghívhatta legjobb barátait. :) Már hetekkel korábban beindult a tervezgetés is a tortát illetően, és nagy ötletbörzét tartottunk a desszertek terén is, hiszen már hagyomány, hogy a szülinapokon mindig minden desszert más, mint aminek látszik. Így esett, hogy volt már édes sushi, mogyorós keksz csirkeszárnyak, túrófánk fasírt, hot-dog muffin,  de idén igazi sziporkázást adtak elő, alig győztem kapkodni a fejem.

Szép sorban hozom majd ezeket is, most csak egy gyors blikk erejéig megmutatom, hogyan is nézett ki a desszertasztal, ahol semmi nem az, aminek látszik. Na, jó, a petrezselyem az valódi. :D


De most a torta a lényeg. Hatalmas volt. Fiam vulkántortát kért megint, mert a pár évvel ezelőtti nagyon tetszett neki, ám most a kedvenc játékával, az Angry Birdsszel szerette volna kombinálni. Lányom rögtön leskiccelt egy amerikai stílusú 3 emeletes, kilógó csillagokkal teli tortát, fiam pedig egy laposabb tájat, ahol hátul áll egy vulkán, közben a játékból ismert emelvények, csúzli, ez-az. Végül összekombináltuk a kettőt, így született meg az, ami. A legalsó vaníliás, telepakolva friss eperrel, a középső vanília és lemon curd váltakozva, a vulkán pedig mogyorós csokoládékrémmel töltött. Nem volt egyszerű, viszont nagyon élveztem mindamellett, hogy az utolsó pillanatig azt hittem, nem fogok tudni mindennel végezni időben. 

De sikerült, amiért örök hála tesóméknak is, akik korábban jöttek, mint a vendégsereg, így együtt már sikerült befejezni az előkészületeket. :)


A nagy pillanat. :)  Rengetegsog Boldog Szülinapot még, Kicsi Szívem! :)


Váá, szedjük szééét! Enyém a piros! Oké, de akkor enyém a Chuck! Én malacot kérek! :D  Hatalmas zsivaj, és cserebere kezdődött, oltári volt. :)


Tortázás után meg az ajándékok sora jött, férfias kézfogások, mackóölelések, a csajoknak puszi járt, ahogy kell. :))


Buli vaan! :D

Közben hol is próbálta ki az új görkorit? Naná, hogy a tizediken, szóval a kutyasétáltatás ürügyén az egész csapat levonult görkorcsolyát avatni az udvarra egy fél órára. 


 Jó volt, élveztük az egész napot, de köszi, évente egyszer elég lesz, szóval jövőre ugyanitt! :D


Dina világa a facebookon is elérhető, így biztosan nem maradsz le semmiről! :) 

Valamint minden édességet, desszertet kedvelőt várunk szeretettel szintén a facebookon, a DesszertSarok csoportban!

Megjegyzések

  1. Fantasztikus tortát csináltál a fiadnak! (h)
    A képeken látszik, hogy fergeteges buli volt égigérő hangulattal! :d
    Isten éltesse a fiadat sokáig! cheer

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Marisz, átadom a nagylegénynek :) (k)

      Törlés
  2. Csak ámulok Dina, irtó nagyot alkottál megint, gyönyörű! A kicsi fiadat a Jóistenke éltesse sokáig! <3 (Mikor lesz SAD-összefoglaló?)

    VálaszTörlés
  3. Isten éltesse Bendit :) A szülinapi menüsor zseniális, én tuti zöldségeknek nézném őket ;) Mellesleg nem maradt véletlenül egy olyan cuki rózsaszín madár a tortáról? Én arra tartanék igényt, mert az íze alapján gondolom már elfogyot :))

    VálaszTörlés
  4. Isten éltesse sokáig a kicsi fiad! Még nagyon sok boldog születésnapot! :)
    A torta szuper lett, persze a többi felhozatal sem elhanyagolható. :d
    Nagy bulit csaptatok, látszik, hogy mindenki jól érezte magát. :)

    VálaszTörlés
  5. Boldog születésnapot a kisfiadnak! Igazán szépséges tortát készítettél neki :)

    VálaszTörlés
  6. Boldog-boldog szülinapot utólag is, Isten éltesse sokáig kisfiadat erőben, egészségben! :) Nagyon jó hangulatú bulinak látszik a képeken! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése